Müdürümüz Ahmet EROL' un Yarı Yıl Tatil Mesajı

2021-2022  Eğitim- Öğretim yılının birinci dönemi sona erdi. Yorucu bir yarı dönem geçiren, Pandeminin gölgesinde Eğitim faaliyetlerini yürüten ve titizlikle davranan  geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan  okulumuzun açık kalması için fedakarlıklarda bulunan kıymetli öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum.Çocuğun yetişmesinde sırayla, Anne; evladın edep ve terbiyedeki göstergesi, Baba; çocuğun eğitimiyle yakından ilgilenen, hedefini tayin etmesinde yardımcı olan desteği, Toplum; sevgide saygıda, ilimde, dürüstlükte, terbiyede eksikliklerini gideren yardımcısı, Öğretmenler; cevheri otaya çıkartmada ve işlemede bir kâşif olmalıdır. Bu cevherleri vatanına, milletine ve devletine sadık, aklı hür, vicdanı hür değerlerini bilen , bireyler olarak yetiştirmek için göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor, bütün öğretmen ve öğrencilerimize aileleriyle birlikte huzur dolu bir yarıyıl tatili diliyorum.

22.01.2022 987