Okul Müdürümüz Sn.Ahmet EROL'un Yeni yıl Mesajı

Okul Müdürümüz Sn.Ahmet EROL'un Yeni yıl Mesajı

31.12.2021 1616

                  Hepimizin bildiği gibi dünya üç yıldır zorlu bir pandemi sürecinden geçmekte. Ülkemizde ise pandemiyle mücadelede sağlık sistemimizin mükemmelliği ve sağlık çalışanlarımızın gayretleriyle, günden güne daha iyimser bir tablo ortaya çıkmaktadır. Aşılamanın artarak devam etmesiyle ve birbirimize olan saygı  bilinciyle bu olumlu tablonun da artarak devam edeceğine inancım tamdır.  2021 yılını hüzünleriyle ve sevinçleriyle geride bırakırken, yeni umutlar ve yeni heyecanlarla yeni bir yıla hep birlikte girmeye hazırlanıyoruz. Her yeni yıl, yeni hedeflere, huzur dolu ve müreffeh yarınlara ulaşmamız için bizlere taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmaktadır.

Geride bıraktığımız bir yıl içerisinde Ülkemizin sahip olduğu eşsiz potansiyeli harekete geçirerek ülkemizin ,okulumuzun kalkınması, büyümesi,  tanıtılması için elimizden  gelenin fazlasını yapmak ve canla başla hazırlanmak zorundayız. Korona virüs salgını dışında geride bırakmaya hazırlandığımız 2021 yılında dünyada olduğu gibi ülkemizde de acı-tatlı pek çok olay yaşandı. Bölgemizi ve ülkemizi  etkileyen yangın afeti adeta ciğerlerimizi yaktı. Bu üzücü yangın afetinde pek çok canımızı yitirdik, yüreğimiz yandı. Yaşanan bu büyük yangın afetinin ardından bizler  yine tek yürek olarak zor zamanlarda ortaya koyduğumuz  birlik ve beraberlik ruhunu en iyi şekilde tüm dünyaya gösterdik. 

Geçmişten günümüze kadar tüm sorunlarını inanç ve kararlılıkla aşan ülkemiz adına  bizler, bundan sonra da tarihsel ve kültürel birikimimize , mirasımıza  sahip çıkarak, tüm gücümüz ve güvencimizle ,ama en önemlisi birlik ve beraberliğimizle öğrencilerimizi en güzel şekilde yarınlara hazır hale getirerek , çağdaş bir ülke olmanın gereklerini yerine getirerek mutlu yarınlara ulaşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; 2022 yılının tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor,  kendini iyiliğe ,başarıya , üretkenliğe ,saygıya ,insanlığa,  güzelliğe ve  değerlerimize  adayan tüm herkesin  yeni yılını kutluyor, saygı ve selamlarımı  sunuyorum.

Ahmet EROL

Salbaş Şehit Zeki Kütük Ortaokulu Müdürü