Salbaş Şehit Zeki Kütük Ortaokulu

Vizyon: Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; İnsan haklarına saygılı ve duyarlı; Akılcılık ve bilime önem veren; Araştırmacı ve sorgulayıcı,eleştirel; Dürüst, iyi, ahlaklı; Çevreye duyarlı; Kendisiyle ve toplumla barışık, üretken; bireyler yetiştirmek istiyoruz.

Misyon: Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliği ile insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; Gerçek gücün “Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar: Robotik Kodlama Çalışmaları -Tübitak Proje Çalışmaları-Erasmus Proje Çalışmaları (K1-K2)

Saatler: 08:20 - 14:30
Isınma: Klima
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Taşımalı olarak 113 öğrencimiz okula taşınmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Yükselen değer olarak amacımız akademik ve ulusal uluslararası projelerde öğrencilerimizi bilinçlendirmek .Fen liselerine 1 veya iki öğrenci gönderebiliyoruz.Bu durumdaki öğrencilerimiz giderek artmaktadır.Başarı yüzdesi her yıl daha da artmaktadır.2022-2023- ve 2024 yıllarında başarı yüzdemizi üst seviyelere taşımak bakış açımızı değiştirmek istiyoruz..
Sportif Etkinlikler: BADMİNTON -BİSİKLET-DART-OKÇULUK-FUTSAL-CORLİNG
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak,Erasmus,Etiwining
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK -ERASMUS (K1-K2)-ROBOTİK KODLAMA
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2023 yılının proje yılı olması için elbirliğiyle çalışıyoruz.

Telefon - 0 322 561 20 29

WEB - https://salbassehitzekikutukortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Salbaş Şehit Zeki Kütük Ortaokulu Müdürlüğü Esentepe Mh. Hacı Osman Cad.30/1 Çukurova/ADANA

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM